Градске вијести

Положен камен темељац за изградњу нове болнице у Требињу
09.06.2023.

Полагањем камена темељца, у насељу Придворци данас је почела изградња нове, савремено опремљене болнице у Требињу, укупне вриједности 128.448.448 КМ са ПДВ-ом, уз присуство […]

Најава: 18. сједница Скупштине града Требиња
09.06.2023.

Осамнаеста сједница Скупштине града Требиња биће одржана 14.6.2023. године у Великој сали Скупштине Града Требиња, са почетком рада у 10,00 часова.

Градоначелник поздравио учеснике 5. Међународног конгреса металургије и инжењерства Југоисточне Европе
08.06.2023.

У Требињу је данас почео 5. Међународни конгрес металургије и инжењерства материјала Југоисточне Европе. Мирослав Сокић, предсједник Савеза инжењера металургије Србије и организатор овог […]

Све градске вијести
Грађани на првом мјесту

Званични сајт Града Требиња креиран је с намјером да се административне процедуре поједноставе и омогући лакши приступ информацијама, званичним документима и електронским обрасцима које сада можете да преузмете из свог дома, канцеларије или чак у покрету, путем мобилних уређаја, тако да Вам остане више времена за ствари које су заиста битне.

Питања и одговори

Градски билтен

Будите у току са свим новостима из Требињa.

Паркинг сервис

Паркинг зоне - мјесто за свакога.

Огласна табла

Видео

е-Управа

Путем сервиса е-Регистар од сада можете да преузмете све електронске формуларе Градске управе Требиње, док путем сервиса е-Патрола можете да пријавите комунални проблем на подручју града.

Платформе е-Регистар и е-Управа представљају дио идеје о дигитализацији Градске управе, са сврхом да се административни поступци за грађане максимално олакшају и поједноставе, а вријеме уштеди.

Сервис за питања, молбе и жалбе грађана

* Рок за достављање одговора је три дана. У складу са Законом о слободи приступа информацијама Републике Српске, крајњи рок за достављање одговора је 15 дана.

    Интерактивна мапа пројеката

    -Наша визија-

    Требиње 2030 – најпожељнији мали град на западном Балкану!