Замјеник градоначелника Требиња Дражен Бошковић и в.д. директора Развојне агенције Требиња Бојан Бендераћ учествовали су на Шестом међунарнодном форуму о сарадњи који је у организацији развојних агенција Републике Српске и Србије прошлог викенда одржан на Златибору.

Форум је на једном мјесту окупио привреднике из земаља региона, представнике државних институција и привредних комора, развојних агенција и других организација које пружају подршку привреди с циљем размјене искустава, промовисања производа и услуга, као и успостављања нових пословних контаката и будуће сарадње.

У оквиру панела „Могућности за улагање и проширење пословања у Републици Српској“, Бошковић је представио развојне потенцијале и конкретну понуду Града Требиња, те говорио о конкретним локацијама за инвестирање и подстицајима који се у Требињу нуде инвеститорима.

Према ријечима учесника, форум је омогућио јачање постојеће и успостављање нове сарадње са представницима Развојне агенције Републике Српске, Развојне агенције Србије, регионалних и локалних развојних агенција, те других институција и компанија из Републике Српске и Србије.