Hoteli

Turističku ekspanziju koje Trebinje doživljava iz godine u godinu prati i proširenje i sve veći broj smještajnih kapaciteta, tako da Trebinje danas raspolaže različitim vidovima smještaja (hoteli, moteli, hosteli, vile, prenoćišta, kampovi, privatni smještajni kapaciteti…), sa oko 3.000 ležajeva.

Hotel “Leotar” se nalazi u samom centru Trebinja, na obali rijeke Trebišnjice. Okružen je zelenilom i pruža veličanstven pogled na stari grad. Nalazi se nedaleko od mora, 30 km od Dubrovnika, a od Herceg-Novog 40 km. Ovdje možete pobjeći od užurbanog tempa civilizacije, predahnuti i uživati u bogatom izboru hercegovačkih vina, pršuta, sira i nacionalnih jela, pripremljenih na tradicionalan način u duhu XXI vijeka. Hotel je izgrađen u hercegovačko-mediteranskom stilu po zahtjevima savremenih standarda. Raspolaže luksuznim smeštajem od 25 soba i 10 apartmana. Svaka prostorija je klimatizovana, posjeduje kablovsku TV, telefon, mini-bar, sef i bežični pristup internetu.

Hotel posjeduje i 64 standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, idealnih za smeštaj sportskih ekipa, školskih ekskurzija i organizovanih grupa turista. Gostima su na raspolaganju dva restorana, kongresna sala sa opremom za projekcije kapaciteta 280 osoba, dvije natkrivene terase, velika ljetnja terasa, čuvani parking i garaže.

Adresa: Obala Luke Vukalovića 1

Kontakt: +38759/261-086

Hotel “SL Panorama” je hotel sa 5*, smješten u Gradu Sunca, koji je pored “SL Industry” hotela dio “SL Hotels” grupacije. Na ovaj luksuzni hotel primjenjena su do sada neviđena arhitektonska rešenja u Trebinju, te je stvoren vrlo zanimljiv enterijer.

Na svakom od ukupno tri sprata hotela nalazi se Bistro za posluživanje jela i pića. Stilski i tematski motivi 27deluxe soba su voda, vazduh i sunce. S obzirom da je hotel kružnog oblika, naši gosti biraju pogled, te su u ponudi: prozračne sobe sa pogledom na Aqua park, suncem okupane sobe sa pogledom na bistro nebo i hercegovački krš, i prostrane sobe sa pogledom na “Bijeli Grad”. Na krovu hotela nalazi se kafe – restoran pod otvorenim nebom koji u potpunosti opravdava ime hotela zbog svog panoramskog pogleda. Ovaj dio hotela gostima pruža jedinstven užitak pored svježeg vazduha, ljetnjeg povjetarca i dobrog vina.

Adresa: Draženska gora bb

Kontakt: +38759/491-200

Hotel “Central Park” se nalazi na glavnoj ulici u samom centru Trebinja. Na mjestu nekadašnjeg “đačkog doma”, pažljivim renoviranjem je postignut izgled modernog objekta, a uprkos tome je zadržana “austro-ugarska” arhitektura sa početka XX vijeka koja krasi cijelu glavnu ulicu.

Enterijer hotela je uređen po najsavremenijim standardima. Sve sobe imaju TV sa ravnim ekranom, klimatizovane su i imaju zasebno kupatilo. Iz soba se pruža pogled na čuveni Trg slobode i “Zelenu pijacu”, Hercegovačku Gračanicu, glavnu ulicu… Neke od soba imaju i poseban prostor za relaksaciju nakon dugog poslovnog dana.

Adresa: Trg slobode 6

Kontakt: +38759/490-850

Hotel “Integra” je smješten u centru Starog grada u Trebinju. Nudi mir, udobnost i komfor. Ispunjava sve svjetske standarde koji zasluženo krase 4 *. Objekat i svi njegovi zaposleni čine sve da ovu kategoriju opravdavaju po svim svjetskim standardima. Imaju dva luksuzna apartmana, devet luksuznih soba, restoran, sobu za sastanke i hotelsku baštu. U hotelu dominira visoki luksuzni stil, slike s hercegovačkim motivima, dok pogled iz hotela ide prema stogodišnjim platanima i Starom gradu-Kastelu.

Adresa: Trg Travunije 1

Kontakt: +38759/460-690

Hotel “Nar” je reprezentativan hotel čija ljepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je 1,4 km. Nalazi se na samo 27 km od Dubrovnika. Pored izuzetne lokacije na kojoj se nalazi i visoke kategorije smještajnih kapaciteta, ekskluzivnost hotela “Nar” ogleda se i u kvalitetu usluga koje pružaju visoko profesionalni kadrovi. Hotel ima 32 sobe, od čega je 1 apartman, ukupno 67 udobnih ležajeva. Izgrađen je na tri sprata i posjeduje lift.

Adresa: Republike Srpske 35

Kontakt: +38759/226-600

Hotel “Platani” – najprepoznatljiviji trebinjski hotel sa istorijom dužom od 50 godina i platanima starijim od 120 godina koji ga okružuju. Upravo bašta koja se nalazi u hladovini stogodišnjih platana je ono što čini ovaj hotel prepoznatljivim. Hotel se nalazi pod krošnjama ovog drveća i u najtoplijim danima pruža sigurno utočište. Hotel je ukusno opremljen i u potpunosti pruža vrhunski ugođaj modernog minimalističkog pristupa.

Nalazi se na glavnom gradskom trgu u Trebinju. Hotel Platani raspolaže sa 20 soba i 2 apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor. U sklopu samog hotela pored standardne ponude smještaja odnosno prenoćišta nudimo i restoranske usluge (restoran sa prelijepom ljetnom baštom), organizacije seminara, vjenčanja i slično. Za one koji uživaju u hrani i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok događaj za sebe, restoran Platani je pravi izbor.

Adresa: Rista i Bete Vukanović 1

Kontakt: +38759/274-050

Hotel ”Sl Industry” je moderan hotel sa 4 zvjezdice i bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine, smješten na samo 2 km od centra Trebinja. Nalazi se u restauriranoj zgradi koja datira još iz 1980-ih godina tako da ga spoj modernog i industrijskog stila čini jedinstvenim i primamljivim za sve posjetioce. Gostima je na raspolaganju 49 smještajnih jedinica, 36 moderno opremljenih dvokrevetnih soba sa bračnim krevetom, 12 deluxe king/twin soba sa dodatnim ležajem (sofa na razvlačenje) i Executive apartman.

U okviru hotela se nalazi i restoran “Menzza” sa bogatom ponudom jela i pića. Ambijent restorana će Vašim čulima pružiti osjećaj spokoja, mira i udobnosti i očaraće Vas detalji modernog i industrijskog stila. Nećete ostati ravnodušni na ljepotu murala u vinskoj galeriji koji je monoton zid pretvorio u umjetničko djelo čineći prostor savremenim i inspirativnim. Enterijer restorana odiše pastelnim detaljima, dok cigleni zidovi i Edison lampe doprinose ljepoti i jedinstvenosti cjelokupnog dekora prostora. Restoran ima 90 sjedećih mjesta, te veliku baštu gdje gosti hotela, ali i ostali posjetioci mogu uživati u širokoj gastronomskoj ponudi. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.

Najmlađim posjetiocima je priprmljen kutak za igru – dječiji park sa ljuljaškama, trambolinom, te još mnogo toga za nezaboravnu zabavu uz brigu o sigurnosti mališana.

Adresa: Nikšićki put bb

Kontakt: +38759/490-300