Хотели

Туристичку експанзију које Требиње доживљава из године у годину прати и проширење и све већи број смјештајних капацитета, тако да Требиње данас располаже различитим видовима смјештаја (хотели, мотели, хостели, виле, преноћишта, кампови, приватни смјештајни капацитети…), са око 3.000 лежајева.

Хотел “Леотар” се налази у самом центру Требиња, на обали ријеке Требишњице. Окружен је зеленилом и пружа величанствен поглед на стари град. Налази се недалеко од мора, 30 км од Дубровника, а од Херцег-Новог 40 км. Овдје можете побјећи од ужурбаног темпа цивилизације, предахнути и уживати у богатом избору херцеговачких вина, пршута, сира и националних јела, припремљених на традиционалан начин у духу XXI вијека. Хотел је изграђен у херцеговачко-медитеранском стилу по захтјевима савремених стандарда. Располаже луксузним смештајем од 25 соба и 10 апартмана. Свака просторија је климатизована, посједује кабловску ТВ, телефон, мини-бар, сеф и бежични приступ интернету.

Хотел посједује и 64 стандардних једнокреветних и двокреветних соба, идеалних за смештај спортских екипа, школских екскурзија и организованих група туриста. Гостима су на располагању два ресторана, конгресна сала са опремом за пројекције капацитета 280 особа, двије наткривене терасе, велика љетња тераса, чувани паркинг и гараже.

Адреса: Обала Луке Вукаловића 1

Контакт: +38759/261-086

Хотел “СЛ Панорама” је хотел са 5*, смјештен у Граду Сунца, који је поред “SL Industry” хотела дио “SL Hotels” групације. На овај луксузни хотел примјењена су до сада невиђена архитектонска решења у Требињу, те је створен врло занимљив ентеријер.

На сваком од укупно три спрата хотела налази се Бистро за послуживање јела и пића. Стилски и тематски мотиви 27делуxе соба су вода, ваздух и сунце. С обзиром да је хотел кружног облика, наши гости бирају поглед, те су у понуди: прозрачне собе са погледом на Аqуа парк, сунцем окупане собе са погледом на бистро небо и херцеговачки крш, и простране собе са погледом на “Бијели Град”. На крову хотела налази се кафе – ресторан под отвореним небом који у потпуности оправдава име хотела због свог панорамског погледа. Овај дио хотела гостима пружа јединствен ужитак поред свјежег ваздуха, љетњег повјетарца и доброг вина.

Адреса: Драженска гора бб

Контакт: +38759/491-200

Хотел “Central Park” се налази на главној улици у самом центру Требиња. На мјесту некадашњег “ђачког дома”, пажљивим реновирањем је постигнут изглед модерног објекта, а упркос томе је задржана “аустро-угарска” архитектура са почетка XX вијека која краси цијелу главну улицу.

Ентеријер хотела је уређен по најсавременијим стандардима. Све собе имају ТВ са равним екраном, климатизоване су и имају засебно купатило. Из соба се пружа поглед на чувени Трг слободе и “Зелену пијацу”, Херцеговачку Грачаницу, главну улицу… Неке од соба имају и посебан простор за релаксацију након дугог пословног дана.

Адреса: Трг слободе 6

Контакт: +38759/490-850

Хотел “Интегра” је смјештен у центру Старог града у Требињу. Нуди мир, удобност и комфор. Испуњава све свјетске стандарде који заслужено красе 4 *. Објекат и сви његови запослени чине све да ову категорију оправдавају по свим свјетским стандардима. Имају два луксузна апартмана, девет луксузних соба, ресторан, собу за састанке и хотелску башту. У хотелу доминира високи луксузни стил, слике с херцеговачким мотивима, док поглед из хотела иде према стогодишњим платанима и Старом граду-Кастелу.

Адреса: Трг Травуније 1

Контакт: +38759/460-690

Хотел “Нар” је репрезентативан хотел чија љепота осваја на првом кораку. Од центра града удаљен је 1,4 км. Налази се на само 27 км од Дубровника. Поред изузетне локације на којој се налази и високе категорије смјештајних капацитета, ексклузивност хотела “Нар” огледа се и у квалитету услуга које пружају високо професионални кадрови. Хотел има 32 собе, од чега је 1 апартман, укупно 67 удобних лежајева. Изграђен је на три спрата и посједује лифт.

Адреса: Републике Српске 35

Контакт: +38759/226-600

Хотел “Платани” – најпрепознатљивији требињски хотел са историјом дужом од 50 година и платанима старијим од 120 година који га окружују. Управо башта која се налази у хладовини стогодишњих платана је оно што чини овај хотел препознатљивим. Хотел се налази под крошњама овог дрвећа и у најтоплијим данима пружа сигурно уточиште. Хотел је укусно опремљен и у пoтпуности пружа врхунски угођај модерног минималистичког приступа.

Налази се на главном градском тргу у Требињу. Хотел Платани располаже са 20 соба и 2 апартмана модерног дизајна, који својим комфором и опремљеношћу, гостима омогућавају удобан и пријатан одмор. У склопу самог хотела поред стандардне понуде смјештаја односно преноћишта нудимо и ресторанске услуге (ресторан са прелијепом љетном баштом), организације семинара, вјенчања и слично. За оне који уживају у храни и чаши доброг вина, за оне којима је сваки оброк догађај за себе, ресторан Платани је прави избор.

Адреса: Риста и Бете Вукановић 1

Контакт: +38759/274-050

Хотел ”Sl Industry” је модеран хотел са 4 звјездице и богатом понудом различитих садржаја у току цијеле године, смјештен на само 2 км од центра Требиња. Налази се у рестаурираној згради која датира још из 1980-их година тако да га спој модерног и индустријског стила чини јединственим и примамљивим за све посјетиоце. Гостима је на располагању 49 смјештајних јединица, 36 модерно опремљених двокреветних соба са брачним креветом, 12 deluxe king/twin соба са додатним лежајем (софа на развлачење) и Еxecutive апартман.

У оквиру хотела се налази и ресторан “Menzza” са богатом понудом јела и пића. Амбијент ресторана ће Вашим чулима пружити осјећај спокоја, мира и удобности и очараће Вас детаљи модерног и индустријског стила. Нећете остати равнодушни на љепоту мурала у винској галерији који је монотон зид претворио у умјетничко дјело чинећи простор савременим и инспиративним. Ентеријер ресторана одише пастелним детаљима, док циглени зидови и Edison лампе доприносе љепоти и јединствености цјелокупног декора простора. Ресторан има 90 сједећих мјеста, те велику башту гдје гости хотела, али и остали посјетиоци могу уживати у широкој гастрономској понуди. За услугу ненадмашног квалитета брине се професионално особље и врхунски кувари, док ће богата винска карта задовољити и најпробирљивије госте.

Најмлађим посјетиоцима je припрмљен кутак за игру – дјечији парк са љуљашкама, трамболином, те још много тога за незаборавну забаву уз бригу о сигурности малишана.

Адреса: Никшићки пут бб

Контакт: +38759/490-300