14.06.2024.
Представници ФК Партизан у посјети Градској управи

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић данас је приредио пријем за чланове Управног одбора ФK „Партизан“ Београд.

Драган Траиловић, члан Управног одбора ФK “Партизан“ је казао да је данас велики дан за овај спортски клуб, а циљ ових посјета је промовисање омладинске школе и позив да најбољи тренери долазе и едукују дјецу из других градова.

„Ми смо посјете почели са Вишеградом и данас завршавамо са Требињем. Имамо потписане уговоре у многим градовима, што не значи да нећемо и са Требињем“, каже Траиловић.

Раде Залад, некадашњи голман ФK „Партизан“ и тренутни члан Управног одбора каже да није лако навијати за Партизан али је лијепо.

„Прије 43 године сам служио војску у овом прелијепом граду. Данас сам опет овдје. Желим све најљепше дјеци и омладини. Да сањају своје снове, а ми ћемо помоћи да их досањају“, каже Залад.

Игор Јоксимовић, бивши играч Партизана је казао да је ово велика част за њега и захвалио се члановима Партизана на поклону.

„Не могу да изразим емоције, веома сам срећан и узбуђен због данашњег састанка“, каже Јоксимовић.

Градоначелник Ћурић је казао да је званична  посјета чланова ФK „Партизан“ од изузетног значаја.

„Сматрамо да је важно унаприједити сарадњу између ФK“Леотар“ и ФK „Партизан“, да се у наредном периоду деси једна утакмица, али и да дјеца из Леотара одлазе у Београд и тренирају у Партизану и обратно. Имамо много дјеце која се баве спортом и према мишљењу многих људи је то значајно“, каже градоначелник Требиња.