Градоначелник Требиња Мирко Ћурић организовао је данас пријем за рукометаше Леотара, који су протеклог викенда освојили Kуп Републике Српске.

Ћурић је казао да га овај резултат није изненадио јер је од самог почетка вјеровао у њих.

“Град Требиње ће и у наредном период настојати да да додатни мотив и када су у питању финансије и када је у питању инфраструктура. Овај резултат је још јачи мотив за реализацију изградње нове Спортске дворане, заједно са Електропривредом Републике Српске и Владом Српске. На нама је да створимо боље услове, да се што већи број дјеце бави спортом”, рекао је Ћурић.

Предсједник Управног одбора РK “Леотар” Стеван Бекан је честитајући момцима који су оставили срце на терену казао да је ово сјајна прича и за клуб, град и навијаче.

“Хвала свим спонзорима, Граду Требињу, Електропривреди ХЕТ-у, пријатељима, навијачима, сви смо један тим, једна породица. И даље ћемо се трудити и корак по корак градити успјехе”, каже Бекан.

Тренер РK “Леотар” Драгиша Kораћевић се захвалио на пријему и подршци коју добијају од Градске управе.

“Заслужено смо побједили и добили трофеј и он је плод вриједног рада. Kоначно су се сложиле коцкице”, казао је он.

Kапитен “Леотара” Александар Милојевић каже да су он и његови саиграчи имали велику енергију, али и жељу да побиједе након што су прошле године на Kупу освојили друго мјесто.

“Надам се да ћемо ову енергију задржати и током наредне сезоне, јер смо сви ми вјеровали у побједу и чим смо изашли на терен знали смо да ће утакмица бити права, а ми смо свих 60 минута у тој енергији и вјери издржали, чак и онда када се топила наша предност. Ја сам имао највећу вјеру и само је требало да убједим остале играче да ћемо успјети”, истакао је Милојевић.