21.08.2023.
Пријем за вриједне људе који су учествовали у припремама за обиљежавање славе Града

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић угостио је данас раднике “Комуналног”, “Екологије и безбједности”, добровољних ватрогасних друштава, Полицијске управе Требиње, Дома здравља, Електрохерцеговине, Радника и Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице који су узели активно учешће у организацији и припремама за прославу славе нашег Града – Светог преображења Господњег.

Ћурић је посебну захвалност упутио радницима Комуналног предузећа, који су најзаслужнији што је Требиње током цијеле године, а посебно током преображенских свечаности, било чисто, а зелене површине, дрвореди и цвијећњаци уређени.

“Велико хвала за све што радите. Ове године је било највише делегација до сада, свака је похвалила организацију, уређеност града. То је резултат ових вриједних људи из Комуналног, Екологије и безбједности и добровољних ватрогасних друштава”, истакао је Ћурић.

Радник предузећа “Комунално” Горан Ђурић рекао је да је у Требињу увијек велики проток људи, али да се сви заједно труде да чистоћа буде на завидном нивоу.

“Ми смо мали тим људи, али кад се све сагледа, мислим да солидно одржавамо чистоћу града, али увијек може боље и трудићемо се да тако и буде у наредном периоду, посебно кроз сарадњу са грађанима”, навео је Ђурић.

Његов колега Артур Шкрабец захвалио се градоначелнику Ћурићу на пријему, наводећи да је за његове колеге и њега лично ово велики знак пажње.

“Трудимо се да радимо најбоље што умијемо. Увијек то може боље. Најпоноснији сам када чујем да моји суграђани и гости града кажу да је он чист, уредан, да се одржавају зелене површине, паркови. Све моје колеге се максимално труде и раде и овај пријем је један диван гест пажње. Старије колеге кажу да је ово по први пут да их лично градоначелник угости и захвали се свакоме од нас понаособ”, навео је Шкребац.