03.04.2023.
Ћурић – Радници Градске управе најзаслужнији за испуњеност БФЦ стандарда са више од 90 одсто

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић разговарао је данас са представницима Подрума “Анђелић” и “Капиталсофта” из нашег града – Милицом Анђелић, Томом Ћуком и Браниславом Трнинићем, поводом признања која им је уручила Привредна комора Српске поводом 30 година њеног рада.

Ћурић је истакао да му је драго што су требињски привредници препознати као успјешни колективи, који прате иновативне трендове, своје производе базирају на квалитету и константно их унапређују.

“Управо ови привредни субјекти су прави примјер како се може успјети, али и колико је труда, енергије и времена потребно да се постане препознатљив на тржишту. Подрум ‘Анђелић’и ‘Kапиталсофт’су у томе успјели и зато им искрено честитам”, додао је Ћурић.

Он је казао и да је поносан што је Привредна комора Српске препознала Град Требиње као најбоље оцијењену локалну заједницу у оквиру БФЦ сертификације и машем граду уручила посебно признање.

“Имамо преко 90 одсто испуњеност услова БФЦ-а. У прошлој години смо завршили ресертификацију. Поносан сам на тим људи из Градске управе који су успјешно изнијели један овако значајан пројекат за нас”, навео је Ћурић.