Обавјештавамо све запослене у области туризма и угоститељства на подручју Града Требиња да се могу вакцинисати без претходне најаве у петак, 3. септембра 2021. г., у Институту за јавно здравство Републике Српске, РЦ Требиње, ул. Степе Степановића бб (код аутобуске станице), и то у термину од 10.00 до 15.00 часова.

Вакцинацију организује Град Требиње, у сарадњи са Институтом за јавно здравство РС – регионални центар Требиње.

За заинтересоване ће бити доступне све вакцине којима се проводи процес имунизације у Републици Српској – Фајзер, Спутњик, Синофарм и Астра Зенека.

Позивамо све послодавце, угоститеље и њихове запослене да се одазову овом позиву и укључе у процес имунизације, јер само на тај начин можемо допринијети очувању угоститељског и туристичког сектора и избјећи увођење рестриктивних мјера у случају погоршања епидемиолошке ситуације у Требињу и Републици Српској.

Сматрамо да је потребно да се власници објеката за смјештај, барова, туристичких агенција, ноћних клубова, ресторана и кафића, заједно са својим запосленима, одазову позиву на имунизацију како бисмо учинили заједнички напор да очувамо једну од стратешких грана привреде Града Требиња.