02.02.2023.
Саопштење – Болест је свачија!

Поводом данашњег непримјереног понашања народног посланика Небојше Вукановића, који је својим аутомобилом “волво” блокирао улаз у зграду Градске управе, Град Требиње је издао саопштење за јавност.

“Непримјерено понашање народног посланика Небојше Вукановића више не може да изненади било кога у Требињу, али је, и овога пута, изабрао погрешну адресу за лијечење својих фрустрација и опсесије. Градска управа није Болница, нити има специјалисте психијатрије да му помогну и пропишу адекватну терапију за његово тренутно стање.

И поред тога, Градска управа Града Требиња је спремна да господину Вукановићу, као грађанину, у складу са својим могућностима, изађе у сусрет и помогне у проналаску најбољих психијатара за лијечење, како се његово, и онако нарушено ментално здравље, не би додатно погоршало и довело до озбиљних посљедица за цјелокупан град.

Зато, као Градска управа, имамо апсолутно разумијевање за овакво понашање господина Вукановића и не узимамо му за зло то што је учинио данас, али га најискреније молимо да прихвати нашу помоћ да заједнички пронађемо најбоље љекаре како би бар они покушали да зауставе даље напредовање болести.

Такође, молимо све грађане Требиња којима је господин Вукановић пењањем аутомобила „волво“ на тротор угрозио живот – да му не замјере на његовом понашању, којим је онемогућио улаз у Градску управу.

Из безбједносних разлога, Градска управа Требиње је затражила асистенцију припадника полиције”.