12.02.2020.
Пријем за представнике Кошаркашког савеза РС и финалиста Купа РС – КК „Леотар“ и КК „Борац“

Пријем за представнике Кошаркашког савеза Републике Српске и представнике КК Борац и КК Леотар, који ће данас одмјерити снаге у оквиру финала Купа РС, уприличен је данас у Градској управи Требиње.

Градоначелник Мирко Ћурић се овим поводом захвалио представницима Кошаркашког савеза, предсјенику Борису Спасојевићу, а посебну захвалност градоначелник је упутио предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић као генералном покровитељу завршног турнира Купа Српске.

„Из Кошаркашког савеза препознали су наше капацитете, а морамо се захвалити и кабинету предсједника Српске Жељки Цвијановић, који је генерални покровитељ завршног турнира Купа Српске, уз подршку Кошаркашког савеза Српске, Спортског друштва „Леотар“ и Града Требиња“, рекао је градоначелник.

Према ријечима предсједника Кошаркашког савеза Српске Бориса Спасојевића, у финалном надметању између КК Леотар и КК Борац можемо очекивати добру утакмицу. Спасојевић је такође истакао да је задовољан органозацијом завршног Купа у Требињу.

Препознали смо Градску управу Требиња и руководство Кошаркашког клуба „Леотар“ као добре домаћине и сви учесници завршнице Купа су презадовољни организацијом. Надам се да ће вечерас Спортска дворана „Милош Мрдић“ бити испуњена до посљедњег мјеста“, рекао је Спасојевић.

На данашњем састанку са представницима Кошаркашког савеза Српске договорено је и да се наредне године завршни турнир Купа Српске у кошарци игра у Требињу.

Финални сусрет КК „Леотар“ и КК „Борац“ биће одржан данас, у дворани „Милош Мрдић“, у 17.00 часова.