13.09.2023.
Пријем код градоначелника за најбоље младе спортисте Требиња

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић уприличио је данас пријем за најбоље младе спортисте Требиња који су током претходних мјесеци остварили запажене резултате.

Млади спортисти Саво Радановић – члан Фудбалског клуба “Леотар”, Срна Данојлић и Сара Мијановић из Атлетског клуба “Леотар”, Марија Kуртовић – члан Кајак кану клуба “Требишњица” те млади тенисери Наталија Сулавер и Сергеј Петровић изразили су задовољство поводом организовања пријема у њихову част.

Захваљујући се младим спортистима, Ћурић није крио задовољство.

„Преко Спортског друштва ‘Леотар’ одлучили смо да окупимо спортисте који су остварили најбоље резултате у претходних мјесец дана. Ово ће од сада бити пракса. Заједно са клубовима ћемо да процијенимо ко је остварио најбоље резултате, како бисмо саслушали њихова мишљења по питању тога шта бисмо требали да урадимо. Један од наших најважнијих циљева је да се што више дјеце бави спортом и ми ћемо истрајати у томе“, рекао је Ћурић.

Млади спортисти, већином пионири за које је данас приређен пријем, остварили су запажене резултате како у Републици Српској и БиХ, тако и на такмичењима у европским оквирима.