Градоначелник Требиња Мирко Ћурић одржао је данас састанак са градоначелником Градишке Зораном Аџићем. Састанак је одржан у Градској управи Требиње, а представници градова разговарали су о даљој сарадњи између два града.

Градоначелници су размијенили искуства везано за пројекте и програме подршке које ове локалне заједнице спроводе, као и информације везано за инвестиције које су планиране у наредном периоду.

„Требиње и Градишка већ дуже вријеме његују добре односе и сарадњу. Данас смо представили своје програме и размијенили искуства везано за инвестиције и пројекте које проводимо у својим локалним заједницама. Посебно смо говорили о оним пројектима и програмима који се директно односе на грађане, те програмима који се односе на социјално угрожене категорије“ – рекао је градоначелник Мирко Ћурић.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић изразио је задовољство због данашњег пријема у Градској управи и додао да је сарадња и размјена искустава са Требињем значајна, те да ће она и у наредном периоду бити настављена.