15.05.2022.
Данас се обиљежава Међународни дан породице – градоначелник Требиња упутио честитку грађанима

Поводом Међународног дана породице, градоначелник Требиња Мирко Ћурић упутио је свим грађанима Требиња честитку, истичући да је породица  један од најважних темеља развоја наше заједнице због чега се и Град Требиње опредјељује да пружи максималну подршку њеном очувању.

„Данас обиљежавамо дан породице која представља основни стуб нашег друштва и заједнице. Политика Града Требиња је усмјерена на очување традиционалних вриједности и повећање наталитета. У том циљу, Град спроводи програме подршке за новорођену дјецу, вишечлане породице, програме вантјелесне оплодње, а имали смо и програме подршке за младе брачне парове које намјеравамо и у будућности подржавати. Увјерени смо да без здраве и снажне породице нема напретка заједнице, зато ће Град наставити да подржава све активности везане за јачање породице као сигурног окружења за раст наше дјеце“, рекао је градоначелник Мирко Ћурић.

Честитајући Дан породице свим Требињкама и Требињцима, градоначелник је позвао грађане да данашњи дан проведу у пријатној атмосфери дома, са члановима својих породица.