10.06.2023.
Бајкери на пријему код градоначелника – Све похвале за организаторе и град

Градоначелник Мирко Ћурић организовао је данас пријем за учеснике 23. Мото скупа у Требињу, који је окупио рекордних 2.000 бајкера из региона и Европе.

Ћурић је казао да је ово изузетно важна манифестација за Требиње и организатори ће увијек имати подршку Градске управе.

„Увијек су њихови захтјеви реални. Велика захвалност домаћинима, члановима клуба ‘ТНТ’ који су одлични организатори и промотери нашег града, јер са овом манифестацијом шаљемо лијепу слику у свијет о Требињу. Хвала и нашим суграђанима који подржавају овај скуп“, навео је Ћурић који је учествовао у овогодишњем дефилеу.

Осим градоначелника Требиња, у дефилеу је ове године био и градоначелник Крагујевца Никола Дашић, који је у Требиње стигао мотоциклом.

„Први пут сам у Требињу на мото скупу. Драго ми је да градоначелник Ћурић, попут мене има сензибилитет према оваквој манифестацији и која треба да траје и у будућности“, рекао је Дашић.

Мики Муратовић, члан Мото клуба “ТНТ” Требиње каже да je ово до сада највеће окупљање бајкера у нашем граду.

„Синоћ смо имали уписаних 1.200 моториста, што је рекорд за петак вече. Сигурно смо данас премашили цифру преко 2.000, без обзира на лоше вријеме. Сви су одушевљени, пуни утисака. Уз  подршку Града и грађана, који са одушевљењем гледају на ову манифестацију, идемо само ‘љествицу горе’“, истакао је Муратовић.

На мото скуп из Бијељине је стигао и Драган Торлаковић.

„Од 2008. године долазим у Требиње. Сваки пут је све љепше и љепше. Лијепа манифестација и све похвале за организаторе и град“, истакао је Торлаковић.

Организатор 23. Мото скупа је Мото клуб „ТНТ“, уз подршку Града Требиња и Туристичке организације.